Coaching

Coaching

Als het even wat moeilijker gaat, professioneel of privé, bent u bij ons aan het juiste adres. We werken steeds doelgericht en reiken de juiste inzichten en acties aan om weer snel op het goede spoor te zijn. Even bijtanken, de batterijen opladen dankzij de hulp van iemand met een objectieve en professionele kijk om er daarna weer volop tegenaan te kunnen. Geen eindeloze sessies waar de coach naar u luistert en luistert maar u geen stap verder komt. Wij streven naar een maximum van vijf sessies met blijvende en diepgaande resultaten. We komen graag tot bij u maar u bent ook bij ons welkom. Of verkiest u liever skype? Ons tussentijds even mailen of telefoneren?

We zijn er voor u, dus doe gerust.

Burn-out, blijf er niet mee zitten…

Je bent een erg gedreven persoon en geeft je telkens voor de volle 100%. Je bent perfectionistisch en hebt de dingen graag onder controle. Op het werk en thuis en in je ruime omgeving weet men dat maar al te goed, op jou kan men rekenen, altijd en overal. Je bent onmisbaar.

… Maar omdat een dag maar 24 uren telt, krijg je meer en meer het gevoel dat je geleefd wordt. Je twijfelt wel eens aan jezelf en compenseert dat door je nog harder in te zetten. Je wordt vermoeid en bent prikkelbaar. Hou je dit wel vol?

… Of je stond gisteren nog zingend onder de douche, stapte in je wagen op weg naar je werk en plots ging het licht uit, mentaal en fysiek.

Blijf niet bij de pakken zitten en werk samen met ons aan je herstel, je comeback en je toekomstige weerbaarheid. Wij helpen je om anders tegen werk- en privé verplichtingen aan te kijken. Wij helpen je om de juiste prioriteiten te stellen en leren je technieken om te ontspannen en jezelf weer terug te vinden. Wij helpen je echt!

Geef jezelf een mentaal cadeau.

Interesse in onze diensten?

We sturen je in de juiste richting.

Contact

Stekkestraat 3
2235 Hulshout