Over het boek

Het boek

De fiets als metafoor voor een bedrijfsanalyse

Omdat het Bikethrough model zo herkenbaar en bruikbaar is, was het onze vurige wens hierover een boek te schrijven. Het boek gaat over management, personeelsbeleid én… het leven. Zelfs veldrijder Sven Nys heeft aan het boek meegewerkt. Onze theorie over wat mensen echt motiveert, werd aan zijn praktijk getoetst… en goed bevonden.

Het boek bevat talrijke quotes, leuke anekdotes en sprekende voorbeelden uit het bedrijfs- en dagelijkse leven met een sprankeltje cynisme hier en daar. Leerrijk, intrigerend maar ook grappig en onderhoudend. Geen moment vervelend.
“Organisaties goed begrijpen is essentieel om ons eigen leven draagbaar te maken. Luc geeft ons een verfrissende kijk op organisaties door gebruik te maken van iets wat we allen goed kennen namelijk de fiets. Hierdoor geeft hij ons op een eenvoudige wijze inzicht in de complexe processen dankzij zijn jarenlange ervaring.”

Prof. Dr. Em. Karel De Witte
wallpaper

Bestel het boek

Het boek werd uitgegeven door ACCO en verscheen in het najaar van 2015. U kan het verkrijgen in de betere boekhandel of via gekende websites als bol.com, amazon, De Standaard boekhandel… U kan het uiteraard ook via ons bestellen. Stuur ons een mailtje en uw gegevens en wij bezorgen u het boek. Als u dat wenst schrijven we er een gepersonaliseerde tekst in.

Contact

Stekkestraat 3
2235 Hulshout