Opleidingen & lezingen

Opleidingen

Met voldoende geld kan elk bedrijf “state of the art” resources inkopen. Dat is echter geen garantie voor succes. Competente en gemotiveerde leidinggevenden maken vandaag meer dan ooit het verschil en zijn al lang niet meer “te koop”. Dankzij onze opleiding leidinggeven, tillen we uw leidinggevend personeel naar hun beste niveau. We bieden ook andere opleidingen aan zoals weerbaarheid, omgaan met verschillen op de werkvloer, communicatie… dat alles steeds op maat van uw bedrijf.

Opleidingstopper 1: Weerbaarheid

2-daagse opleiding

De maatschappij waarin we leven wordt alsmaar complexer en veeleisender. Steeds meer mensen botsen tegen de grenzen van hun mogelijkheden en vallen tijdelijk of zelfs definitief weg. Deze opleiding zal uw medewerkers weerbaarder maken en steunt op drie pijlers:
De verander(en)de maatschappij uitleggen en in het juiste perspectief plaatsen.

Mensen bewust maken van de impact van hun eigen denken en doen op de omgeving en omgekeerd.

Diverse praktische handvatten aanreiken om mensen effectief weerbaarder te maken.

Opleidingstopper 2: Leidinggeven

3 daagse opleiding

Leiding geven is een vak waarvoor meerdere competenties nodig zijn. Gedurende deze drie dagen groeien leidinggevenden van juniors naar ware profs. Werkelijk alle aspecten van het leidinggeven passeren de revue en worden tot op het bot uitgediept. Bikethrough Management beschouwt deze opleiding als een traject waarbij we bedrijf en deelnemers van A-Z begeleiden. Dit alles gebaseerd op respect en duidelijke afspraken, in volle transparantie.

Opleiding change management

½ dag opleiding

Waarom is veranderen zo moeilijk? Haast elke leidinggevende en bedrijfseigenaar worstelt met deze vraag. In deze training gaan we dieper in op de do’s en de don’ts bij veranderingsprocessen. Deze opleiding is een echte eye-opener. Deelnemers bepalen stap voor stap hoe ze hun eigen veranderingsproces tot een succes kunnen maken.

Opleidingen op maat

Interesse in een ander onderwerp dan hierboven beschreven? Dan maken we graag een opleiding op maat. Voor ons is een opleiding maar klaar wanneer we de projector aanzetten. Tot op het laatste moment verwerken we de laatste wetenschappelijke inzichten en actualiteiten zodat de opleiding actueel, boeiend en herkenbaar is.

Al onze opleidingen zijn modulair opgebouwd. In functie van uw specifieke noden en wensen kunnen we zaken weglaten of aanvullen.

Lezingen

Bent u op zoek naar een interactieve en betaalbare lezing over motivatie, veranderingsprocessen, weerbaarheid, communicatie, het bikethrough model…? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een korte voordracht is ideaal om uw organisatie de inzichten of boost te geven die ze nodig heeft. Leerrijk én entertainend als onderdeel van een teamactiviteit of als aftrap van een groter project.

Interesse in onze diensten?

We sturen je in de juiste richting.

Contact

Stekkestraat 3
2235 Hulshout